Ik zoek kinderopvang

Wij verzorgen naast onderwijs ook kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Voor kinderen biedt onze opvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders bieden wij een vertrouwde en professionele organisatie voor de opvang van uw kinderen. U kunt op Kindcentrum Rehoboth op doordeweekse dagen van 7.00 tot 19.00 uur terecht voor:

- Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)
- Peuteraanbod
- Voor- en naschoolse opvang
- Vakantie opvang

Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van diverse services zoals:

- Ontbijtservice
- Haal- en brengservice (naar bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen) binnen de plaats/wijk en op locaties waar we dit kunnen organiseren
- Warme maaltijdservice

U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind bijvoorbeeld een keer een middagje mee te laten doen op de BSO. U kunt hiervoor contact opnemen met Miranda Tonkens (directeur kindcentrum) via rehoboth@ckcdrenthe.nl of 0599-662367. Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden bij een van onze kindcentra? Klik dan op de link hieronder voor het aanmeldformulier. U kunt ook contact opnemen met de backoffice van de kinderopvang van CKC Drenthe, tel. 0592 409865 of mail kinderopvang@ckcdrenthe.nl.

 

Noodopvang... Kan ik mijn kind komen brengen?

Indien u kinderopvang bij ons afneemt geldt dezelfde noodmaatregel als voor onderwijs. Alleen voor ouders die werkzaam zijn in de vitale beroepen (con-form richtlijn overheid), en die zelf geen opvang kunnen organiseren is nood-opvang mogelijk. De kinderopvanglocaties van CKC Drenthe blijven tot nader bericht geopend voor noodopvang. Ook voor de kinderopvang geldt dat u een aanvraag kunt doen om van de noodopvang gebruik te maken. Dit kan door te mailen naar planning@ckcdrenthe.nl. Na ontvangst van uw aanvraag, koppelen wij in onze reactie de mogelijkheden voor de door u aangevraagde noodopvang aan u terug. Pas nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen rekenen wij op de komst van uw kind(eren) in de betreffende noodopvang.

Bij het aanvragen van dit type noodopvang dient u de volgende gegevens te vermelden:

  1. Beroep(en) ouders/verzorgers

  2. Naam kind(eren)

  3. Type opvang: BSO, VSO, KDV of peuteropvang

  4. Gewenste dagdelen: ochtend, middag of hele dag

  5. Eventuele afwijkende tijden. Onze standaardtijden zijn: 7.30 – 18.00 uur